Συναγερμό έχει σημάνει στο υπουργείο Παιδείας και την εκπαιδευτική κοινότητα το βίντεο στο οποίο απεικονίζεται μαθητής σε ΕΠΑΛ να «τραμπουκίζει» καθηγήτριά του, προκειμένου εκείνη να του σβήσει μία απουσία.

«Περιστατικά βίας κάθε μορφής δεν έχουν θέση στα σχολεία μας» διεμήνυσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως η οποία ζήτησε έρευνα προκειμένου «να ληφθούν τα ενδεδειγμένα μέτρα, εφόσον επιβεβαιωθεί η γνησιότητα του (σ.σ. του βιντεο)».

https://www.youtube.com/watch?v=-Nh4UcBha24

Για «πολύ λυπηρό γεγονός» έκανε λόγο στον ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θεόδωρος Τσούχλος επισημαίνοντας ότι το τελευταίο διάστημα «έχουν καταγραφεί επιθέσεις όχι μόνο λεκτικές» σε βάρος εκπαιδευτικών.
«Το ζήτημα είναι ευρύτερο και μας προβληματίζει πάρα πολύ διότι θεωρούμε ότι απάδει της ελληνικής πραγματικότητας. Τέτοια γεγονότα
δεν πρέπει να γίνονται» πρόσθεσε ο κ. Τσούχλος επισημαίνοντας ότι «μπορεί να υπάρχουν και άλλα γεγονότα που δεν έχουν φτάσει στη δημοσιότητα».

«Δεν είναι απλά και εύκολα τα πράγματα για τους εκπαιδευτικούς όπως πιστεύουν αρκετοί λόγω κοινωνικού αυτοματισμού» κατέληξε ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ.

https://soundcloud.com/user-86009823/20200127a

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ