Αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τρεις άντρες, φαίνεται  πως όχι μόνο δεν σταμάτησε στο σήμα αστυνομικών, αλλά ταυτόχρονα φέρεται να εμβόλισε και συμβατικό αυτοκίνητο της αστυνομίας. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι επιβαίνοντες φέρονται να έπεσαν μέσα στο Στρυμόνα για να γλιτώσουν τη σύλληψη.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 23.00 χθες το βράδυ. Οι αστυνομικοί, θεωρώντας ύποπτο το όχημα, έκαναν σήμα στον οδηγό του να σταματήσει. Αυτός φαίνεται όχι μόνο να μη σταμάτησε, αλλά αντίθετα να ανέπτυξε ταχύτητα. Ακολούθησε καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας, το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι τρεις άντρες φαίρεται να εμβόλισε συμβατικό αυτοκίνητο της Ασφάλειας Σερρών.

Όταν, μάλιστα, έφτασαν στη γέφυρα του Στρυμόνα και είδαν ότι δεν υπάρχει άλλη διέξοδος, οι πληροφορίες τους θέλουν να μη διστάζουν να πηδήξουν ακόμη και μέσα στο ποτάμι προκειμένου να μην τους συλλάβουν οι αστυνομικοί.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί, χωρίς δεύτερη σκέψη, συνέχισαν την καταδίωξη πεζοί και κατάφεραν τελικά να συλλάβουν τον ένα, ο οποίος ήταν μέσα στο νερό, αλλά και τους άλλους δύο, οι οποίοι είχαν σκαρφαλώσει πάνω σε δέντρο.

Η αστυνομία ερευνά προκειμένου να διαπιστώσει αν οι συγκεκριμένοι βρίσκονται πίσω από διαρρήξεις και κλοπές σε σπίτια και επιχειρήσεις στην περιοχή. Μία υπόθεση που θυμίζει σενάριο κινηματογραφικής ταινίας, ωστόσο είναι ένα πραγματικό περιστατικό, το οποίο σημειώθηκε στο Νομό Σερρών.

Πηγή: diktyotv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ