Με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό ξεκίνησε, την Παρασκευή το πρωί, ο εμβολιασμός για τον κροονοϊό στο Νοσοκομείο Σερρών.

Όπως δήλωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου Νίκος Φαρμάκης, ξεκινούν οι εμβολιασμοί των γιατρών και νοσηλευτών καθώς στο νοσοκομείο έφτασαν 400 δόσεις εμβολίων και για 4 ημέρες έχει προγραμματιστεί να γίνονται από 100 εμβολιασμοί, ενώ την Δευτέρα θα φτάσει στις Σέρρες και δεύτερη παρτίδα εμβολίων.

Ο πρώτος που εμβολιάστηκε ήταν ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Δημήτρης Μπαλαξής.

Ακολούθησαν οι: Πεγίδης Παναγιώτης, Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου
Μάρκου Φανή, Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου & Επιτροπής Νοσοκομειακών Λοιμώξεων Καλλινικίδης Θεόφιλος, Διευθυντής – Υπεύθυνο Covid-19 Κυριακοπούλου Μαρία, Διευθύντρια Διοικητικής Υπηρεσίας

Με την έναρξη των εμβολιασμών κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Αυτό μας δίνει δύναμη, θάρρος, αλλά και την ελπίδα πως θα τα καταφέρουμε, δήλωσε ο κ. Μπαλαξής.

Ο κ. Μπαλαξής που έκανε πρώτος το εμβόλιο στην Π.Ε Σερρών τόνισε πως ο εμβολιασμός είναι ο μόνος τρόπος που θα μας επαναφέρει στην κανονικότητα, ο μόνος τρόπος με τον οποίο θα ζούμε πραγματικά όπως πριν, επισηραίνοντας πως εάν κάνουμε μια ιστορική αναδρομή στο θέμα εμβολιασμός θα δούμε oil τα εμβόλια έσωσαν ζωές δισεκατομμυρίων ανθρώπων από αρρώστιες όπως ευλογιά, πολιομυελίτιδα κ.αλλ. που έχουν αντιμετωπιστεί ή εξαφανισθεί.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ – Συντάκτης: Λεωνίδας Κασάπης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ