Σήμερα το μεσημέρι επικράτησε ένταση στο κέντρο της πόλης των Σερρών, όταν επιχειρηματίες αποφάσισαν να παραβλέψουν την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και να τοποθετήσουν τραπεζοκαθίσματα μπροστά από τα καταστήματά τους.

Την παρέμβαση του Εισαγγελέα για την εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ σχετικά με την απομάκρυνση των τραπεζοκαθισμάτων από τον πεζόδρομο της «Κων. Καραμανλή» φέρεται αποφασισμένος να ζητήσει ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης.

Η ένταση μεταφέρθηκε και στο Δημαρχείο με τους αγανακτισμένους επιχειρηματίες να απαιτούν να γίνουν δεκτοί από το Δήμαρχο, ο οποίος όμως δέχτηκε να συναντηθεί μόνο με το νομικό τους εκπρόσωπο και τον Πρόεδρο της ΟΕΒΕ Σωτήρη Κοτσαμπά.

Σε κοινή προσπάθεια για την εξεύρεση λύσης κάλεσε τον Δήμαρχο Σερρών ο νομικός εκπρόσωπος των διαφωνούντων καταστηματαρχών της «Κων.Καραμανλή» Παναγιώτης Σπυρόπουλος ως πληρεξούσιος δικηγόρος ενός εκ των επιχειρηματιών.

Αμέσως, βρέθηκε στο Δημαρχείο και ο νέος Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ