Ρεπορτάζ του Δημητρίου Γ. Νάτσιου για την ιστοσελίδα sertharros.gr

Τις τελευταίες ημέρες του “βίου” του διανύει το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας Ηράκλειας. Η Παρασκευή 21 Ιουνίου, ημέρα που λαμβάνει χώρα η λαϊκή αγορά της ιστορικής κωμόπολης θα είναι και η τελευταία ημέρα λειτουργίας του καταστήματος έτσι όπως το είχαν συνηθίσει εδώ και χρόνια οι επαγγελματίες της Ηράκλειας αλλά και οι πελάτες- συναλλασσόμενοι από την Ηράκλεια και τα χωριά της περιοχής.

Από την Δευτέρα 24 Ιουνίου έξω από το κτήριο της Εθνικής που σημειωτέον είναι ιδιόκτητο και βρίσκεται απέναντι από το κεντρικό πάρκο της Ηράκλειας θα υπάρχει μόνο ΑΤΜ για την εξυπηρέτηση του κοινού.

Τη δυσάρεστη πληροφορία μας επιβεβαίωσε στέλεχος της Τράπεζας ο οποίος μας ανέφερε είναι το δεύτερο κατάστημα που βάζει λουκέτο μετά την αναστολή της λειτουργίας του υποκαταστήματος της οδού 29ης Ιουνίου που έκλεισε στις 24 Μαΐου.

«Δυστυχώς η συρρίκνωση των δραστηριοτήτων των τραπεζών και η καθιέρωση των ηλεκτρονικών συναλλαγών καθιστά ζημιογόνα τη συνέχιση λειτουργίας πολλών υποκαταστημάτων» μας ανέφερε και μας ενημέρωσε ότι οι συναλλασσόμενοι θα μπορούν να εξυπηρετούνται στο Σιδηρόκαστρο που απέχει περίπου 10 χιλιόμετρα από την Ηράκλεια.

Τρία υποκαταστήματα και δυο ΑΤΜ

Μετά από αυτή την εξέλιξη στην Ηράκλεια, κωμόπολη και εμπορικό κέντρο μίας ευρύτερης περιοχής από τις 24 Ιουνίου θα λειτουργούν μόνο δυο υποκαταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς και της ALPHA bank ενώ υποκατάστημα διαθέτει και η Συνεταιριστική Τράπεζα. Επίσης θα λειτουργεί ΑΤΜ της Εθνικής και της Εurobank.

Πηγή: sertharros.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ